Layer 1
Een unieke wellnessbeleving met alles erop en eraan Laat je in de watten leggen door onze arrangementen

Spa dagje dichtbij Amsterdam

Welverdiend ontspannen met onze sauna’s, massages en meer

Een heerlijk dagje spa en wellness dichtbij Amsterdam Op slechts 10 tot 15 minuten rijden van Amsterdam stapt u onze spa Den Ilp binnen, gelegen in het gelijknamige pittoreske dorpje. Bovendien ligt op steenworp afstand het recreatiegebied Het Twiske, waaruit we veel inspiratie hebben gehaald. Binnen gebruiken we de mooiste natuurlijke materialen, om een heerlijke oase van rust en ruimte te creëren.

Die rust en ruimte tijdens een dagje spa en wellness versterken we verder door maar een beperkt aantal gasten per dag toe te laten. Zo heeft u tijdens een spa dagje ook letterlijk de ruimte. Dat draagt bij aan de ervaring in iedere sauna, in de baden en onder de douches, en zelfs tijdens de massages die u bij ons kunt boeken. Ervaar bij ons hoe een spa dagje is bedoeld.

Reserveer uw spa dagje dichtbij Amsterdam

Spa dagje met vriendinnen of vrienden

Geniet van een fijne en persoonlijke tijd met vriendinnen of vrienden, even afgezonderd van de wereld vol dagelijkse uitdagingen. Zonder jullie eventjes af, ook al ligt onze spa eigenlijk om de hoek van Amsterdam. Even geen dagelijkse verplichtingen, drukte en andere uitdagingen waar u steeds mee te maken heeft. In plaats daarvan is er ruimte om echt te ontspannen, en daar samen van te genieten.

Ervaar de persoonlijke tijd en ruimte, die jullie samen goed zal doen. Een spa dagje met vriendinnen of met vrienden is op die manier een heerlijk uitje om naar uit te kijken. Of kom met uw partner of andere familie. Onze gasten nemen het liefst de mensen mee die het dichtst bij ze staan. Daar hebben we de faciliteiten, de ruimtes en de volledige ambiance dan ook zo goed mogelijk op ingericht.

Dagje spa voor 2: met massage

Boek een dagje spa voor 2, waarbij u de luxe ambiance en een oase van rust combineert met een aantal fijne gezondheidsvoordelen. Wist u bijvoorbeeld dat een massage bijdraagt aan een betere bloedcirculatie? En dat het zelfs kan helpen bij ontgifting, bij beter slapen en bij de verlichting van spierpijn na inspanning? Boek de verschillende massage-arrangementen en verrijk uw spa dagje met onze beschikbare behandelingen.

Bij ons in de spa in Den Ilp dichtbij Amsterdam geniet u op een natuurlijke manier van de voordelen voor uw gezondheid en welzijn. Dat komt door de prachtige omgeving en ambiance, die we hebben vormgegeven geïnspireerd op het recreatiegebied het Twiske. Bovendien sluit onze locatie prachtig aan op het pittoreske Den Ilp, waardoor het voelt als een heel natuurlijke overgang zodra u bij ons naar binnenstapt.

Geef een dagje spa cadeau

Veel van onze gasten geven hun beste vrienden of vriendinnen een dagje spa cadeau. Het is een geweldige manier om samen te genieten van de fijne momenten. Ga goed met elkaar in gesprek of geniet juist in stilte, wetende dat jullie samen zijn. Onze spa is daarvoor bijzonder goed geschikt, dankzij de oase van rust en ruimte die we creëren.

Geniet ondertussen van de sauna’s en de andere faciliteiten. Met 9 verschillende sauna’s zit er voor ieder wat wils bij. We zijn geschikt voor zowel de beginnende spa-bezoeker als de liefhebber die er al jaren komt. Bovendien zijn zowel de sauna’s als de andere faciliteiten ontworpen door liefhebbers, en dat voelt u zodra u bij ons binnenstapt. Verras goede vrienden of vriendinnen daarom met een dagje spa cadeau.

Geef een dagje spa cadeau

Boek uw dagje spa voor 2 of met meer

De luxe en ambiance van onze spa Den Ilp is een heerlijke verrassing voor goede vrienden, en een fijn verwenmoment voor uzelf. Boek uw dagje spa voor 2 of met meer personen, bijvoorbeeld met familie. Kom samen naar onze spa, waar u geniet van de sauna’s, de (zwem)baden en een stevige stortdouche. Kom tot rust in de rustruimtes, waar u plaatsneemt in onze huiskamer die volledig is geïnspireerd op de natuur.

Of ontspan in de rustruimte met waterbedden. Sluit uw ogen en droom lekker weg, in een rustige en ontspannen ruimte waar even helemaal niets hoeft. Het zijn voor veel van onze gasten de fijnste ruimtes, na een bezoek aan de sauna’s of bijvoorbeeld een massagebehandeling.

Waarom boeken anderen gasten een dagje spa?

Een dagje spa biedt ontspanning en stressverlichting. En het biedt de kans om bijvoorbeeld te genieten van de heerlijke behandelingen. Dus zoekt u naar gewoon een moment voor uzelf, een sport- of ontspanningsmassage of een lekker dagje weg om helemaal tot rust te komen? Van ontspanning en stressverlichting tot alle andere heerlijke verwennerij en fijne momenten: u vindt het bij ons in de spa.

Ervaar hoe u vlakbij Amsterdam in Den Ilp bij ons in de spa en wellness een totaal andere wereld instapt. Onze medewerkers heten u graag welkom, wijzen u de weg als u voor het eerst komt en reserveren graag de massages of andere behandelingen. Geniet van een hapje en een drankje in het restaurant, als aanvulling op de sauna’s en andere sfeervol vormgegeven faciliteiten.

Veelgestelde vragen over uw spa dagje

 • Waarom boeken anderen een spa dagje?
  
Een dagje spa bij ons dichtbij Amsterdam is een moment van pure ontspanning en weldaad. Stap een totaal andere wereld binnen, vanuit het pittoreske Den Ilp op steenword afstand van het recreatiegebied Het Twiske. Wij laten u zien wat werkelijk ontspannen is, even weg van alle dagelijkse drukte en stress.
 • Wat is er inbegrepen bij een dagje spa?

  Bezoek tijdens uw dagje bij ons in de spa bijvoorbeeld de 9 verschillende sauna’s. Ze zijn allemaal inbegrepen bij uw spa-bezoek. Daarnaast geniet u van fijne baden en douches, net als in de mooi ingerichte rustruimtes. Aanvullend kunt u een massage of een van de andere behandelingen boeken.
 • Kan ik een massage boeken?
  
Ja, er zijn allerlei massages en andere behandelingen te boeken. U heeft zelfs de keuze uit complete arrangementen, waarmee we u graag nog een beetje extra in de watten leggen.
 • Hoe ziet de spa eruit?
  
We zouden u graag vertellen hoe onze gasten de spa waarderen en hoe het er binnen uitziet. Nog veel beter kunnen we het u laten zien. Bekijk daarom de sfeerimpressie van spa Den Ilp.
 • Wat kost een spa dagje in Den Ilp dichtbij Amsterdam?
  
Reserveer online uw tickets voor een spa dagje bij Den Ilp en bekijk de prijs per persoon. Of boek een van de arrangementen om uw dagje spa extra te verrijken.