Layer 1
Een unieke wellnessbeleving met alles erop en eraan Laat je in de watten leggen door onze arrangementen

Sauna Amsterdam

Op zoek naar een sauna nabij Amsterdam? Kom heerlijk ontspannen bij Sauna Den Ilp. Sauna Den Ilp is gevestigd in het plaatsje Den Ilp, net iets boven Amsterdam. Makkelijk bereikbaar met de auto via afslag 17 Landsmeer en iets meer dan 30 minuten fietsen vanaf Amsterdam CS.

Bij Den Ilp kunt u kiezen uit verschillende sauna’s met elk hun eigen eigenschappen. Daarnaast heeft Den Ilp ook verschillende baden, douches en rustruimtes. Tussendoor een hapje of drankje, ook daarvoor bent u bij Den Ilp aan het juiste adres. 

Bij deze prachtige sauna in de buurt van Amsterdam kan je ook genieten van een ruim aanbod aan massage behandelingen.

Combineer een dagje sauna met een bezoek aan Amsterdam eo

  • Het Twiske/waterland: Genieten van het groen in recreatiegebied Het Twiske. Of bezoek Waterland, met zijn pittoreske dorpen, kleine slootjes en dijken die zich kronkelend een weg banen door eeuwenoud polderlandschap. Mooi gebied om te wandelen, fietsen en recreëren. De sauna grenst er aan.  
  • Amsterdam: Sauna Den Ilp ligt op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, 10 kilometer. In het centrum van Amsterdam vindt u onder andere een ruim aanbod aan winkels, cafés en eetgelegenheden. Bekijk iamsterdam voor tips en culturele uitjes
  • De Zaanse schans: Een uniek stukje Hollandse geschiedenis aan de Zaan. Boordevol molens, ambachten en musea. De Zaanse schans is op 15 kilometer afstand van de sauna. 
  • Ontdek Monnikendam, Marken en Volendam op de fiets: Geniet van drie bijzondere Zuiderzee plaatsen van weleer; Monnickendam-Marken en Volendam. Op 20 km. afstand van de sauna. Lees meer over deze fietstocht op route.nl