Layer 1
Een unieke wellnessbeleving met alles erop en eraan Laat je in de watten leggen door onze arrangementen

Sauna Den Ilp is een oase van rust in het Noord-Hollandse land. Gelegen op steenworp afstand van recreatiegebied Het Twiske, in het schilderachtige dorpje Den Ilp (niet ver van Amsterdam). Ingericht met natuurlijke materialen, geïnspireerd door de omgeving.

Laat je meevoeren in de opgietsauna of de hammamruimte. Ontspan je spieren in de kruiden- en de zoutsauna. Verwarm je aan de zon op het terras of de open haard in de huiskamer. Gun het jezelf om even weg te doezelen op een waterbed. Luister naar de vogels, ruik de geur van hout. En ontspan…

Lifestyle Wellness Resorts

Den Ilp is een sauna van Lifestyle Wellness Resorts. Wij staan voor heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer. Onze sauna’s zijn ontworpen door liefhebbers, en dat voel je. Je komt er tot rust en je hebt er alle ruimte. Want bij ons draait alles om jouw dagje uit. 

Geniet van de vriendelijke sfeer, de verzorgde faciliteiten en een verrassing in ieder hoekje. Een dagje Lifestyle Wellness Resorts is een traktatie voor je zintuigen. Kom langs en voel de warmte!