Layer 1
Een unieke wellnessbeleving met alles erop en eraan Laat je in de watten leggen door onze arrangementen

Sauna cadeaubonnen

Laat je geliefde, een goede vriend(in) of een dierbaar familielid heerlijk is de watten leggen. Verras hem of haar met een dagje sauna Den Ilp. En ga zelf gezellig mee! U heeft de keuze uit een sauna cadeaubon voor één of twee personen met toegang tot alle sauna's en faciliteiten en opgietingen. U kunt ook zelf de waarde van de cadeaubon bepalen. Zo is er een sauna bon voor ieder budget. Bij online reserveren is het mogelijk meerdere cadeaubonnen tegelijkertijd in te leveren. De cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. 

Bestel je sauna cadeaubon online

  • Kies de gewenste cadeaubon
  • Kies eventueel de waarden van de sauna bon
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe
  • Kies ervoor om de bon per post of direct per email te versturen.
  • Vul de gegevens van de ontvanger in
  • Druk op bestellen

Onze bonnen zijn ook verkrijgbaar bij de receptie. 

Sauna entree voor 1 persoon

Met deze sauna cadeaubon heb je toegang tot alle saunafaciliteiten. Cadeaubon voor 1 persoon voor de maandag/dinsdag/woensdag of donderdag.

Sauna entree voor 2 personen

Met deze sauna cadeaubon heb je toegang tot alle saunafaciliteiten. Cadeaubon voor 2 personen voor de maandag/dinsdag/woensdag of donderdag.

Sauna entree voor 1 persoon

Met deze sauna cadeaubon heb je toegang tot alle saunafaciliteiten. Cadeaubon voor 1 persoon voor de vrijdag/zaterdag of zondag.

Sauna entree voor 2 personen

Met deze sauna cadeaubon heb je toegang tot alle saunafaciliteiten. Cadeaubon voor 2 personen voor de vrijdag/zaterdag of zondag.

Kies je bedrag

Bepaal zelf hoeveel je besteedt aan je sauna cadeaubon.