Layer 1
Een unieke wellnessbeleving met alles erop en eraan Laat je in de watten leggen door onze arrangementen

Een bezoek aan Sauna Den Ilp

Wilt u Sauna Den Ilp voor het eerst komen bezoeken. Op deze pagina’s leest u wat u in onze sauna kunt verwachten. Heeft u tijdens uw bezoek een vraag dan kunt u altijd terecht bij ons gespecialiseerde personeel.

U vindt onze sauna in het prachtige pittoreske dorpje Den Ilp (Noord-Holland). Net iets boven Amsterdam en naast natuur- en recreatiegebied Het Twiske. Onze sauna beschikt over een ruim parkeerterrein op eigen grond.

Bij het inchecken ontvangt u van onze baliemedewerker een sleutel/armband die u kunt gebruiken voor een kluisje. Deze armband gebruikt u ook bij de bestellingen die u doet in onze eet- en drinkgelegenheden. Uw portemonnee en andere waardevolle spullen kunt u dan ook opbergen in uw kluisje. Het dragen van badkleding is in onze sauna niet toegestaan.

Faciliteiten

Sauna Den Ilp beschikt over vele verschillende soorten sauna’s, buiten- en binnenzwembaden en whirlpools. Even geen zin in warmte of kou, kom dan tot rust in één van onze rustruimtes. Lees een boek of geniet van een hapje en een drankje in onze huiskamer of droom even weg op de verwarmde waterbedden. Bij mooi weer kunt in onze tuin ontspannen op de ligweide. In ons restaurant kunt u terecht voor een heerlijke (gezonde) lunch en een diner.

Tevens worden er dagelijks in onze speciaal hiervoor ontworpen Aufguss Kelosauna verschillende opgietsessies gegeven en een paar keer per week kunt u genieten van onze klankschalen sessies.

Bij Sauna Den Ilp is er dan ook van alles te doen voor een heerlijk dagje ontspanning voor lichaam en geest. Wilt u ons kort bezoeken dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Overnachten

Wilt u na uw bezoek in de buurt blijven overnachten? In de omgeving van Amsterdam vindt u verschillende overnachtingsmogelijkheden, maar ook in de omgeving van Den Ilp en Landsmeer is er een ruime keus.