Een unieke wellnessbeleving met alles erop en eraan Laat je in de watten leggen door onze arrangementen

Geachte gast, 

Op woensdag 27 mei heeft de overheid in een persconferentie de intentie uitgesproken om de sauna's per 1 juli te heropenen. Wij zijn blij dat er een nieuw perspectief is. Dit geeft hoop. Het ziet er naar uit dat wij u als gast snel weer welkom mogen heten. 

In de komende 2 tot 3 weken zullen de voorwaarden en verdere invulling van de maatregelen duidelijk worden. Tot die tijd kunnen wij geen exacte datum van de heropening aan u voorleggen. U kunt op dit moment dan ook nog niet reserveren voor de maanden juli en augustus.

Wij houden nauwlettend het advies vanuit de overheid en het RIVM in de gaten. Mocht u meer vragen hebben over de besluiten aangaande de saunabranche, dan verwijzen wij u graag naar de site van de rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Uw reservering:

Indien u reeds uw saunabezoek en/of arrangement betaald heeft en valt deze in de sluitingsperiode, dan wordt u per mail door ons verder geïnformeerd.

Badenkaarten:

De baden en partnerkaarten worden vanaf het moment dat de sauna weer open gaat, verlengd met de duur van de sluiting. U hoeft hier zelf niks voor te doen. Bij uw eerstvolgende bezoek komt de nieuwe einddatum op de nota te staan.

Cadeaubonnen:

De cadeaubonnen zijn bij Lifestyle Wellness Resorts 2 jaar geldig. De cadeaubonnen die op 15 maart 2020 (moment van sluiting) nog geldig waren, zijn bevroren tot het moment dat we weer open gaan.

Wat doen wij in de tussentijd?

Als u bij de sauna langs rijdt, zult u met regelmaat het licht nog zien branden. Onze technische mensen zijn druk bezig met het verbeteren en het nog mooier maken van de voor- en achterzijden van onze faciliteiten. De tuinmannen houden de tuinen netjes bij en we zijn aan het bedenken, hoe we na opening van de sauna, u culinair kunnen verrassen. Er wordt momenteel getest met heerlijke, nieuwe items voor op de menukaarten.

Heeft u verder nog vragen?

Heeft u een vraag, dan adviseren wij u om ons een mail te sturen. Dit kan via onze contactpagina. Gezien de omstandigheden kan het iets langer duren voordat uw mail beantwoord wordt.