Layer 1
Een unieke wellnessbeleving met alles erop en eraan Laat je in de watten leggen door onze arrangementen

Geachte Gast,

We gaan eerder open!

Vanaf zondag 28 november t/m zaterdag 18 december 2021 zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De sauna faciliteiten sluiten om 17.00 uur en behandelingen worden tot 16.45 uur ingepland.

Het diner zal komen te vervallen, maar onze lunchkaart en snackkaart wordt tot 16:30 geserveerd. We geven op deze manier onze gasten de gelegenheid om een hapje te eten.

Het mondkapje is weer verplicht. Deze draagt u bij het inchecken en mag in de kleedkamer af. Doordat u een vaste zitplaats heeft in het restaurant en/of rustruimtes hoeft u geen mondkapje te dragen nadat u omgekleed bent. Ons personeel draagt wel een mondkapje.

Vanaf zaterdag 6 november 2021 is het tonen van een coronatoegangsbewijs en een geldig ID bij het inchecken, voor alle saunabedrijven verplicht gesteld. 

Wat heeft u nodig?

 1.  U dient in het bezit te zijn van een geldige Corona vaccinatiebewijs (in NL is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd) of-

2.   Negatieve test uitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit of-

3.   Bewijs van Herstel. Wanneer u Corona heeft gehad, kunt u een bewijs krijgen van uw huisarts.

Bij het inchecken zal deze controle plaatsvinden d.m.v. het scannen van uw Corona Check-App en het laten zien van een geldig ID (paspoort, rijbewijs of Identiteitskaart).

Het coronatoegangsbewijs kan worden aangemaakt in de vorm van een QR code via de Coronacheck app of op papier via https://coronacheck.nl/.nl. Zonder geldige QR code mogen wij u helaas geen toegang verlenen.

Waar dient u nog meer rekening mee te houden?

Om u een zo fijn mogelijke en veilige beleving te geven, is het nodig om met de onderstaande punten rekening te houden:

Vooraf reserveren van uw saunabezoek

Het vooraf reserveren van uw saunabezoek blijft verplicht. Houd u ook aan de afgesproken aankomst- en vertrektijd. Dit geldt ook voor badenkaarthouders.

Reservering voor de lunch

U kunt vrij plaats nemen in onze horecagelegenheden voor een drankje, hapje of een heerlijke lunch. 

Geef elkaar de ruimte

De overheid heeft "de anderhalve meter regel" weer ingevoerd. Sauna Den Ilp laat blijvend een beperkt aantal gasten toe. Hierdoor heeft u als gast nóg meer rust en ruimte om te ontspannen. U houd een gepaste afstand van elkaar en geeft elkaar zoveel mogelijk ruimte.

Overige informatie

Sauna Den Ilp is 7 dagen per week van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Al onze saunafaciliteiten, de massage afdeling, het restaurant, zonneweide en terras staan tot uw beschikking. Tevens worden er opgietingen gehouden. Hiervoor maken wij gebruik van toegangsmuntjes.

Aangepaste sluitingstijden

De saunafaciliteiten sluiten om 17.00 uur. Rond 16.30 uur attenderen wij u er op, dat het verstandig is om af te gaan koelen.  

Betaling

Betaal zoveel mogelijk met pin.

Aanwijzingen en hulp tijdens uw bezoek

Waar gewenst is er bewegwijzering aangebracht en wordt u  geattendeerdt op de 1.5 mtr. regel, zodat u een veilig gevoel houdt tijdens uw bezoek.

Het personeel heeft vooraf duidelijke instructies gekregen om uw bezoek veilig en zorgeloos te laten verlopen.

Hygiëne en schoonmaak

Bij binnenkomst dient u, uw handen te desinfecteren.
Was tijdens uw bezoek met regelmaat de handen en was net als normaal, na iedere sauna gang- en/of bad het lichaam met zeep. 

Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd.

Baden en sauna's

Voor onze baden en sauna's houden wij de richtlijnen en adviezen aan die vanuit het RIVM en de branchevereniging zijn opgesteld.

In al onze ruimtes is er de gewenste luchtbehandeling aanwezig.

Behandelingen

Naast uw saunabezoek, kunt u ook gebruik maken van onze behandelingen. Onze medewerkers houden zich aan de protocollen van de branchevereniging.

Tussen de behandelingen door, zal er meer tijd worden gereserveerd om de extra maatregelen uit te voeren. O.a. het desinfecteren van de contactpunten en het vervangen van het linnengoed.

De gebruikte materialen zullen na iedere behandeling vervangen of gedesinfecteerd worden.

Een reservering voor de sauna gemaakt, maar ik kom niet!

Wanneer u besluit niet te willen komen en u reeds een reservering heeft aanbetaald, kunt u deze verplaatsen of  kiezen voor een cadeaubon. Heeft u een annuleringsverzekering afgesloten, dan heeft u ook de keuze, uw geld teruggestort te krijgen. Stuur een mail naar: receptie@saunadenilp.nl. Uiteraard hopen we u te mogen verwelkomen in ons resort voor een heerlijke ontspannende dag

Badenkaarten

De baden- en partnerkaarten zijn met de duur van de sluiting van de sauna voor u verlengd. Bij uw eerstvolgende bezoek komt de nieuwe einddatum op de nota te staan.

Cadeaubonnen

De cadeaubonnen zijn bij Lifestyle Wellness Resorts 2 jaar geldig.

Heeft u verder nog vragen ?

Heeft u een vraag, dan adviseren wij u om ons een mail te sturen naar; receptie@saunadenilp.nl. Wij geven binnen 48 uur antwoord.

Tot snel!

We kijken uit naar uw bezoek en kunnen niet wachten u een heerlijke, ontspannende dag te mogen bezorgen.

Team Sauna Den Ilp