Vraagbaak

Nee, Sauna & Beauty Den Ilp heeft ervoor gekozen om geen deel te nemen aan acties.
Op onze website, vindt u diverse arrangementen. Wanneer u graag een arrangement wilt reserveren dan stuurt u een mail naar info@saunadenilp.nl. In deze mail vermeldt u de gewenste behandeling of arrangement, de gewenste datum waarop u wilt reserveren en met hoeveel personen dat u komt. U ontvangt van ons een mail terug met een overzicht van uw reservering.
Sauna & Beauty Den Ilp biedt u diverse baden- of partnerkaarten aan. Deze kaart kan bestaan uit een persoonsgeboden kaart, welke is bestemd als entree voor één persoon. Of deze kaart bestaat uit een partnerkaart, welke is bestemd als entree voor twee personen waarvan één persoon persoonsgebonden is. Met een badenkaart kunt u met één persoon 10 maal ons Sauna & Beauty Den Ilp bezoeken. Met een partnerkaart kunt u bijvoorbeeld vijf maal met twee personen ons Sauna & Beauty Den Ilp bezoeken. Wanneer u een baden- of partnerkaart bezit hoeft u niet meer te reserveren voor de sauna. Alle baden- of partnerkaarten zijn één jaar geldig. Ingaande op de dag van uitgifte.
Bij Sauna & Beauty Den Ilp is het verplicht om een badjas te dragen, met uitzondering voor de daarvoor bestemde ruimten. U kunt bij ons een badjas huren, maar u kunt uiteraard ook uw eigen badjas meebrengen.
Sauna & Beauty Den Ilp heeft geen speciale badkledingdag of damesdag. (Dinsdag en donderdag zijn de rustige dagen zodat u toch kunt genieten op één van deze dagen. Tijdens de schoolvakanties is het deze dagen ook drukker).
Nee, Sauna & Beauty Den Ilp heeft ervoor gekozen om geen duo-behandelingen aan te bieden om zo de rust tijdens de behandelingen te kunnen waarborgen.
Wanneer u zeker wilt zijn van uw behandelingen, dan raden wij aan om de behandeling vooraf te reserveren. Weet u nog niet zeker of u een behandeling wilt ondergaan, of u weet nog niet welke, dan kunt u ook bij aankomst (indien beschikbaar) een behandeling reserveren.
Sauna & Beauty Den Ilp heeft diverse massages in haar aanbod. Voor uitgebreide informatie omtrent de diversiteit van de massages verwijzen wij u naar de website. Een massage of hammam is alleen te reserveren in combinatie met een saunabezoek.
Nee, Sauna & Beauty Den Ilp accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Den Ilp heeft ook cadeaubonnen welke u hier, online, kunt bestellen. We hebben cadeaubonnen van verschillen waarden, te weten: 10 - 15 - 25 - 30 - 35 - 50 - 75 en 100 euro.

Graag ontvangen wij van u een mail met uw keuze van waarde en het aantal cadeaubonnen. Het is belangrijk om in de mail te vermelden naar welk adres u de cadeaubon(nen) verstuurd wil hebben.

Klik hier om de mail te verzenden. U maakt het bedrag van de cadeaubon(nen) + € 7,50 (voor het aangetekend versturen) over naar onze bankrekening, t.w. de ING bank te Hoorn rekeningnummer: 67 74 94 645 t.n.v. Den Ilp. (Voor bestellingen vanuit het buitenland heeft u ook nodig: BIC: INGBNL2A - Iban: NL 88INGB0677494645.)

Wanneer uw geldbedrag binnen is op de rekening, sturen wij binnen 2 werkdagen uw cadeaubon(nen) aangetekend naar het door u opgegeven adres op.
We sturen een mail bij het ontvangen van de aanvraag en er wordt een mail verstuurd wanneer de bonnen op de post gaan. Zodat u weet dat de cadeaubon(nen) de volgende dag op het door u opgegeven adres kunt verwachten.

Lees hier dit artikel.
Nee, Sauna & Beauty Den Ilp accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Nee, Sauna & Beauty Den Ilp accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Nee, Sauna & Beauty Den Ilp accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Nee, Sauna & Beauty Den Ilp accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Nee, Sauna & Beauty Den Ilp accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Alle camera’s in de ruimtes waar ontklede mensen aanwezig zijn of zich kunnen bevinden, zoals de natte ruimte, kleedkamers etc.  zijn reeds begin 2016 fysiek ontkoppeld. De camera’s hangen er nog wel maar zijn niet meer aangesloten (dus dummy’s). Dit betekent dat het bekijken van de beelden dan ook niet mogelijk is. Daar de privacy wetgeving is veranderd, is er in 2016 in overleg en samenspraak met de Autoriteit Persoonsgegevens bovenstaand besluit genomen.
 
De camera’s in de ruimtes waar onze gasten gekleed rond lopen of zitten, zijn wel aangesloten, maar daar worden geen beelden van opgenomen. Wel is er een mogelijkheid van meekijken. Dit doen we om de rust en veiligheid in het resort te waarborgen.
Het is niet toegestaan om zelfmeegebrachte consumpties te nuttigen tijdens uw bezoek aan Sauna & Beauty Den Ilp.
U kunt met uw creditcard betalen bij Sauna & Beauty Den Ilp, met uitzondering van American Express.
Een dagdeel heeft een duur van vier uur. Dit betekent dat u vier uur lang gebruik kunt maken van de faciliteiten van de beauty huiskamer.
Sauna & Beauty Den Ilp heeft geen speciale badkledingdag of damesdag. (Dinsdag en donderdag zijn de rustige dagen zodat u toch kunt genieten op één van deze dagen. Tijdens de schoolvakanties is het deze dagen ook drukker).
Wij beschikken over een restaurant waar u een drankje, snack, lunch of diner kan nuttigen. Wilt u alvast reserveren voor het diner in ons restaurant? U kunt een mail sturen naar info@saunadenilp.nl.
Ja, tijdens de feestdagen zijn wij geopend en hanteren wij de volgende openingstijden: 
24 december zijn wij geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur. 
25 december zijn wij geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur. 
26 december zijn wij geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur. 
31 december zijn wij geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur.
1 januari zijn wij de gehele dag gesloten. 

Op eerste en tweede Kerstdag hanteren wij een kersttoeslag van €8,00. (Dit geldt ook voor onze baden- en partnerkaart houders) Tijdens de Kerstdagen werken wij uitsluitend met reserveringen via onze website, daar wij een maximaal aantal bezoekers toelaten om u een ontspannen dag te kunnen garanderen.
Sauna & Beauty Den Ilp beschikt over enkele glutenvrije gerechten. U dient er echter wel rekening mee te houden dat uw keus op de menukaart beperkt is.
Om de rust en ontspanning voor gasten te kunnen garanderen accepteren wij slechts groepen tot maximaal 4 personen. Onze horecagelegenheden en rustruimten zijn zo ingericht dat zij slechts plaats bieden voor groepen van maximaal 4 personen. Wij hanteren deze huisregel strikt omdat wij een luxe en rustige atmosfeer willen bieden voor al onze gasten.
Bij Sauna & Beauty Den Ilp is het mogelijk om (bad-) handdoeken te huren.
Nee, Sauna & Beauty Den Ilp biedt geen arrangementen aan met een hotelovernachting.
Nee, Sauna & Beauty Den Ilp accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Sauna & Beauty Den Ilp heeft een zonnebankruimte beschikbaar waar u tijdens uw bezoek kunt kolven. De voeding kan in de koeling worden bewaard.
Nee, Sauna & Beauty Den Ilp accepteert geen van de bovenstaande cadeaubonnen. Wij accepteren alleen onze eigen cadeaubonnen.
De minimum leeftijd om het resort te mogen bezoeken is vanaf 16 jaar.
Mobiele telefoons en andere elektronische apparatuur zijn niet toegestaan in ons Sauna & Beauty Den Ilp in verband met de privacy voor andere gasten.
Wanneer u PC tablet/ E-reader beschikt over een camera is het niet toegestaan om deze apparatuur te gebruiken in ons Sauna & Beauty Den Ilp in verband met de privacy voor andere gasten.
Sauna Den ilp heeft een eigen parkeerplaats achter de sauna, hier kunt u kosteloos u auto parkeren.
Sauna & Beauty Den Ilp raadt u aan om altijd te reserveren voor uw saunabezoek. Wij hanteren namelijk een maximum aantal bezoekers om de rust en ontspanning te kunnen garanderen voor onze gasten. Het kan dan ook onverhoopt eens voorkomen dat wij vol zijn waardoor wij alleen nog plaats hebben voor gasten met een reservering of gasten met een baden- en/of partnerkaart. U kunt gemakkelijk en snel een reservering plaatsen voor de sauna middels ons reserveringssysteem. Dit reserveringssysteem kunt u terug vinden op onze website.
Ja, Sauna & Beauty Den Ilp heeft in de tuin een rokerslounge ingericht waar onze gasten terecht kunnen om een sigaret te roken.
Nee, Sauna & Beauty Den Ilp accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Sauna & Beauty Den Ilp beschikt over shampoo – en douchegel dispensers in de douchegelegenheid. Daarnaast bieden wij ook scrubzout aan in een aparte douche ruimte
Het dragen van slippers is verplicht bij Sauna & Beauty Den Ilp in verband met de hygiëne. U kunt ervoor kiezen om uw eigen slippers mee te nemen of u kunt ze huren aan onze receptie.
Sauna & Beauty Den Ilp is telefonische bereikbaar tijdens de openingstijden. Ons telefoonnummer is: 020-4821771. Voor vragen omtrent de sauna kunt u bellen of mailen naar info@saunadenilp.nl.
Ons resort is niet ingericht voor mindervalide mensen en/of rolstoelgebruikers in verband met diverse hoogte verschillen, trappen en gladde vloeren.
Nee, Sauna & Beauty Den Ilp accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
 
Ja, vanaf maandag 6 augustus t/m zondag 19 augustus 2018 is onze sauna gesloten wegens vakantie en groot onderhoud. Vanaf maandag 20 augustus bent u weer van harte welkom in onze sauna.
Uiteraard zijn onze vegetarische gasten ook van harte welkom in onze eetgelegenheden. Wij presenteren enkele vegetarische maaltijden voor u.
Onze cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 12 maanden. Wanneer uw cadeaubon is verlopen kunt u deze niet meer inleveren bij Sauna & Beauty Den Ilp.
Helaas is het niet mogelijk om een dagje Sauna & Beauty Den Ilp aanschaffen.
De waterbedden zijn van het merk bodyform. U kunt verdere informatie over deze bedden terug vinden op de website www.bodyform-waterbedden.com
Nee, Sauna & Beauty Den Ilp accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Sauna & Beauty Den Ilp beschikt over een moderne zonnebank van het merk Ergoline. De Ergoline 800 geeft u binnen acht minuten de resultaten van acht uur zon. Tevens wordt u lichaam tijdens een bezoek aan de ‘zon’ verfrist met een heerlijk geurende airspray. Het gebruik van een zonnebank is alleen mogelijk in combinatie met een saunabezoek.
Wanneer u gezond bent en een normale zwangerschap doormaakt kunt u zonder bezwaar naar de sauna blijven gaan, zeker als u dit ook al voor die tijd gewend was. Echter raden wij het wel af om gebruik te maken van de sauna in de eerste drie maanden van uw zwangerschap. Er zijn echter een aantal faciliteiten waar u geen gebruik van kunt maken wanneer u zwanger bent. De infrarood sauna is niet toegankelijk voor u in verband met de diepe intensieve werking hiervan. Daarnaast is het ook niet verstandig om gebruik te maken van een dompelbad of een whirpool gezien het infectiegevaar. Om af te koelen kunt u het beste gebruik maken van een koude douche of koudwaterslang.
Voor meer informatie over de stoelen kunt u contact opnemen met Metal Unic Specials via het telefoonnummer 023-5580012 of via de fax 023-558003. Of u kunt de website www.metalunic.nl bezoeken.

Brandende vragen?

Brandende vragen?