Totale metamorfose Sauna & Beauty Den Ilp


Nooit eerder verbouwden we een sauna zo snel. We zijn trots u te mogen verwelkomen in de compleet vernieuwde Sauna & Beauty Den Ilp als onderdeel van Lifestyle Wellness Resorts. Door de natuurmaterialen die gebruikt zijn in de bouw en inrichting straalt de sauna warmte, rust en gezelligheid uit, zodat u zich volledig kunt ontspannen.

De sauna is erop gericht u het aan niets te laten ontbreken:

  • Een receptie waar u zich welkom voelt om de dag ontspannen te beginnen.
  • De kleedruimte is compleet gerestyled, heeft nieuwe lockers en een nieuwe zonnebank- en massageruimte.
  • De horecagelegenheid heeft een nieuwe indeling met warme natuurtinten en is ingericht met Lifestyle meubelen en trendy decoratiestukken.
  • De rustruimten zijn voorzien van openhaard en comfortabele banken en stoelen. Er is zelfs een rustruimte waar u lekker kunt wegdoezelen op waterbedden.
  • De saunafaciliteiten zijn allemaal aangepakt; de sauna’s hebben nieuw hout gekregen, zwembaden zijn gemoderniseerd en er ligt een nieuwe vloer. Ook zijn er nieuwe faciliteiten bijgekomen, zoals een kruidensauna, zoutsauna een opgietkelo en een hammamruimte.
  • De tuin is totaal vernieuwd en is nu voorzien van een vijver, prachtige bloemen- en plantenperken en grasvelden. Ook zijn er vlonders waarop u heerlijk kunt zonnen. De tuin is afgezet met een robuust houten hek zodat de privacy gewaarborgd is.
    Sauna Den Ilp is weer open

Sauna Den Ilp is weer open

U bent weer van harte welkom voor een complete saunabeleving in ons nieuw resort.
Even tot rust komen in een andere omgeving. Genieten in de rustruimten of volledig ontspannen tijdens een massage.

Totale metamorfose

Totale metamorfose